Samenwerken met Roemenen

  • door
Samenwerken met Roemenen

“Het is een handzaam, toegankelijk en zeer lezenswaardig boek geworden voor expats en ondernemers die te maken krijgen met Roemenen. Het boek is mede mogelijk gemaakt met steun van de ambassade.” – Nederlandse ambassade in Roemenië

Samenwerken met Roemenen is geschreven voor expats en ondernemers in Roemenië. Het gaat diep in op de cultuurverschillen op professioneel vlak en behandelt waar je cultureel gezien op moet letten bij ondernemen en werken in Roemenië: van acquisitie tot het leiden van je bedrijf of begrijpen van je collega’s. Het boek gaat uit van internationaal cultureel onderzoek en interviews met Nederlandse en Vlaamse professionals in Roemenië.

De auteur is cultuurwetenschapper met ruime woon- en werkervaring in Roemenië.

Laatste voorraad 1e druk: prijs 10 € incl. btw, bestelling vanaf 2 exemplaren. Stapelkorting van toepassing. Geen verzendkosten. Neem contact op via +31 (0)45 369 0122

Zie ook 2e, herziene druk.