Persbericht: Publicatie ‘Beginnen zonder Einde’ door Justus van Kampen

Graag maak ik u attent op de publicatie van ‘Beginnen zonder Einde’ door Justus van Kampen (Maastricht, 1982 – Satu Mare, 2015). De bundel presenteert 6 essays waarvan één vertaald naar het Roemeens.

Samenvatting

Justus van Kampen overleed in het ziekenhuis van het Roemeense Satu Mare op 24 mei 2015. Wat in korte tijd uit zijn pen vloeide, zijn wonderschone essays die tot nadenken stemmen over de moderne woonwijk, vreemdgaan, het krijgen van kinderen en samenleven met feitelijk onbegrijpbare technologie.

Euregionale publicatie

De eindredactie van het boekje werd gevoerd door Kevin Lux onder andere bekend als presentator bij TV Maastricht en eindredacteur voor De Limburger / Limburgs Dagblad en de uitgave is vormgegeven door Guus van Rooy (o.a. participerend kunstenaar in Kunsttour Maastricht). De Vlijtingense kunstenares Marlou Vossen verleende ook haar medewerking en stelde een van haar tekeningen beschikbaar. Delen van deze illustratie verschijnen door het boek heen. Hiernaast is het laatste hoofdstuk “Regen in Roemenië” naar het Roemeens vertaald door vertaalster Alexandra Serban.

Het eerste hoofdstuk

 

 

Noot voor de Redactie

Het boekje is verkrijgbaar in Maastricht bij boekhandel De Tribune (Kapoenstraat 8-10) en als eboek op de readers van Kindle (Amazon) en Kobo.

Voor beeldmateriaal neemt u contact op via het formulier onderaan de homepage.
De adviesverkoopprijs is € 10

Kobo.nl: www.kobo.com/ww/nl/ebook/beginnen-zonder-einde;

Amazon.nl: www.amazon.nl/Beginnen-Zonder-Einde-Justus-Kampen-ebook/dp/B073YHHGT7.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *